Doorgaan naar hoofdcontent

Kanker en de verboden genezingen




Kanker en de verboden genezingen.

Een ruim 1.20 uur durende video over de bestrijding van kanker en de verboden genezingen.

Deze video is door ons in delen verdeeld, zonder inhoudelijk iets te veranderen aan inhoud van de video, namelijk ;

Deel 1 ; kanker en het ontstaan van de Big Farma

Deel 2 ; René Caisse die kanker genas met Essiac en verboden werd

Deel 3 ; Harry Hoksey , de “kwakzalver” die kanker genas en verboden werd

Deel 4 ; Gerson therapie die kanker genas en verboden werd

Deel 5 ; dr Hamer, dr Ernsy T.Krebs, dr. William Lane, en Tullio Simoncini met
ieder zijn eigen succesvolle behandelmethode tegen kanker, die
verboden werden.

Elke woensdag de komende weken wordt de volgende video geplaatst.

Deel 1 : kanker en het ontstaan van de Big Farma

1 op 3 mensen;
Worden geconfronteerd met kanker. Zij duiken een lange onzekere tunnel in dat hun leven voor jaren zal veranderen. Ze zijn overgeleverd aan de krachten van deze ziekte. In Amerika komen er elk jaar 1 miljoen kankerpatiënten bij, met een omzet van 50 miljard dollar.
Twee van de drie Amerikaanse kanker patiënten overlijden binnen 3 tot 5 jaar.

Therapie:
De laatste 100 jaar zijn er 3 officiële therapieën tegen kanker, chirurgie, bestraling en chemotherapie. Feitelijk is chirurgie het mest succesvol van alle drie.
Maar als deze 3 therapieën zo weinig succesvol zijn vraag je je misschien af waarom er geen alternatieven worden gezocht.. Het antwoord ligt in het ontstaan van de Big Farma.

Twee groepen artsen :
Tot in de 19 e eeuw leefden 2 groep artsen naast elkaar. Men kon kiezen tussen de allopathische genezers en de natuurgenezers. De allopathische genezers gebruikten o.a. chirurgie als behandeling, gebaseerd op wetenschappelijke theorieën.

De Natuurgenezers die hun medicijnen baseerden op gebruik van planten en kruiden, geleerd van Indianen en oude Europese tradities. Dit gebruikten ze op basis van waarneming en hun ervaringen.

De nieuwe economie = medische industrie:
Dit evenwicht bleef tot in het begin van 19e eeuw . Toen kwamen er nieuwe medische behandelingen die economisch zeer winstgevend waren . De American Medical Association ging samenwerken met machtige financiële machten die de geneeskunde omvormden tot een industrie.

De gelden van o.a. Carnegie, Rockefeller en Morgan financierden de geneeskunde. Zij vormden de financiële ondergrond voor een nieuwe medische economie.

De overname van de medische industrie werd bereikt door de overname van de medische scholen. Van de ene op de andere dag boden zij grote sommen geld aan scholen die met hun wilden samenwerken. De scholen konden nieuwe gebouwen en apparaten betalen. Zelfs dure leerkrachten inhuren.
Na verloop van tijd werd iemand van de industrie in de Raad van Bestuur van de scholen benoemd. De industrie nam geleidelijk het bestuur van de scholen over. En geleidelijk werden de scholen gedreven in de richting armen van de farmaceutische geneesmiddelen.
Vanaf dat moment werden de leerlingen alleen nog maar geleerd over de farmaceutische geneesmiddelen.

De medicijn-industrie groeide uit tot een uiterst bloeiende industrie. De artsen veranderen de normen en als snel konden natuurgenezers worden uitgesloten. Natuurgenezers werden afgedaan als kwakzalvers.

De arts en het recept :
De gemiddelde arts gaat naar school, krijgt een goede opleiding en moet heel slim zijn om daar door heen te komen. Hij leert alles over medicijnen, maar niets over basisvoeding. De echtgenotes van artsen hebben meer basiskennis over voeding dan de artsen zelf. En als u naar uw arts gaat, maakt niet uit waarvoor, dan kun je er haast zeker van zijn dat je met een recept voor een medicijn weer buiten staat. Want daarvoor is hij opgeleid.

Big Farma:
De medische industrie is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. Bekijk deze video en oordeel zelf.  

          

Reacties

Populaire posts van deze blog

Laat voeding uw medicijn zijn

  Hippocrates van Kos   (Kos, ca. 460 v.Chr. – Larissa, 370 v.Chr.) was een Griekse arts. Zijn naam betekent paardentemmer. Hij wordt beschouwd als de grondlegger, de 'vader' van de Westerse geneeskunde omdat hij als eerste natuurlijke in plaats van bovennatuurlijke oorzaken voor ziekten zag. Hij was een van de eersten in de Westerse wereld die op basis van lichamelijke symptomen een diagnose kon stellen en daarbij een bepaalde therapie voorschreef. Dit principe werd echter al enkele millennia daarvoor toegepast in India en China.  Hij haalde dus de geneeskunde in de Westerse wereld uit de taboesfeer van tovenarij en godsdienst. Een van de grote verdiensten van Hippocrates is dat hij de medische wetenschap scheidde van de heersende natuurfilosofische benadering. Hij legde sterke nadruk op hygiëne, zowel voor arts als patiënt, op gezonde eet- en drinkgewoonten, het belang van frisse lucht en een natuurlijk verloop van processen in het lichaam. bron:  wikepedia artikel...

Ervaringen met astma / bronchitis

Ervaringen met astma/bronchitis; De laatste maand hebben velen onder ons ervaren wat griep is. Met daarnaast fikse verkoudheid of benauwdheid. Waarom hoest u slijm op? Bacteriën en virussen kunnen ervoor zorgen dat u een verkoudheid of griep krijgt. Soms komen deze ziekteverwekkers in uw bronchiën terecht en zorgen daar voor een ontsteking. Als dat gebeurt heeft u een acute bronchitis. Uw lichaam probeert dan proberen de bacteriën en virussen op te ruimen. Dat doet uw lichaam door slijm aan te maken. Met hoesten verwijdert u het slijm uit uw longen. Hoesten is vervelend maar wel goed. Met hoesten maakt uw lichaam uw longen schoon. FEITEN OVER ACUTE BRONCHITIS Elk jaar krijgen 235.000 mensen acute bronchitis. Acute bronchitis wordt veroorzaakt door een virus of bacterie Andere vormen van bronchitis Er zijn drie vormen van acute bronchitis. Die verschillende vormen zijn vooral de plaats waar de ontsteking zit. ü Acute bronchitis i...

5 vragen over... sporten met diabetes

Houd je bloedglucosewaarden in de gaten Dat je met diabetes niet mag sporten is een fabel. Het is juist heel gezond.  Als diabeet is het wel belangrijk om je bloedsuiker te controleren. Waar moet je nog meer op letten?  1. Mag je altijd sporten als je diabetes hebt? "Sporten is voor iedereen met diabetes goed voor de gezondheid. Tenzij je last hebt van complicaties.  Dan is een aanpassing van je training nodig, zodat mogelijke complicaties als hart- en vaatziekten niet verergeren.  Doe dat in overleg met je behandeld arts. Bij een lage bloedsuikerspiegel is het wel van belang om extra koolhydraten te eten of even te wachten met sporten,  zodat je hypo’s voorkomt." 2. Wat voor effect heeft bewegen op het lichaam? "Regelmatig sporten is goed voor je bloeddruk, gewicht en fitheid. Het verkleint de kans op het optreden van een aantal ziekten,  ook op de langere termijn. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor mensen met diabetes. Het risico op het ontwikkelen van...