Doorgaan naar hoofdcontent

13 redenen waarom een banaan gezond is




Bananen zijn goed tegen depressie, maakt je slimmer, genezen van een kater, verlichten ochtendmisselijkheid, beschermen tegen nierkanker, diabetes, osteoporose en blindheid. Ze kunnen de jeuk van een muggenbeet genezen en zet een grote glans op je schoenen.


Als u denkt dat bananen zijn alleen goed zijn voor apen, denk opnieuw.



Bananen :

1)helpen overwinnen depressie door hoge niveaus van tryptofaan, dat wordt omgezet in serotonine - de gelukkige stemming hersenneuro-transmitter



2)Eet twee bananen voordat een inspannende training naar een energie-stoot te pakken en in stand houden van uw bloedsuiker.



3)Beschermen tegen spierkrampen tijdens trainingen en nachtelijke krampen in de benen door het eten van een banaan.



4)Tegengaan van calcium verlies tijdens het plassen en de opbouw van sterke botten door aanvulling met een banaan.



5)Het verbeteren van uw stemming en vermindering van PMS-klachten door het eten van een banaan, dat de bloedsuikerspiegel reguleert en produceert stress te verlichten ontspanning.



6)Bananen  versterkt het zenuwstelsel en helpen bij de productie van witte bloedcellen, alle door veel vitamine B-6.



7)Versterk uw bloed en verlichten bloedarmoede met de toegevoegde ijzer uit bananen.



8)Hoog in kalium en weinig zout, zijn bananen officieel erkend door de FDA als zijnde in staat om de bloeddruk te verlagen en te beschermen tegen een hartaanval en beroerte.



9)Bananen fungeren als een prebioticum, om de groei van goede bacteriën in de darm. Ook produceren zij spijsverteringsenzymen helpen voedingsstoffen opnemen.



10)Constipatie? Vezelrijk in de sector bananen kan helpen normaliseren darmtransit.



11)Bananen zijn een natuurlijke maagzuurremmer, verlenen van vrijstelling van zure reflux, brandend maagzuur en GERD.



12)Bananen zijn de enige rauwe fruit dat kan worden geconsumeerd doordat het slijmvlies van de maag  bekleed tegen bijtende zuren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De kracht van olijfblad:

Olijven: Iedereen kent olijven, en weet dat ze erg gezond zijn. Zo wordt er tegenwoordig ontzettend veel olijfolie geconsumeerd vanwege de cholesterol verlagende eigenschappen. Minder bekend is dat olijfboombladeren heel erg goed voor de gezondheid zijn.  Olijfboombladeren hebben namelijk verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen. De olijfboom: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien. De bijbel beschreef hem als de 'boom van het leven'. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheidsherstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Olijfblad: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien De Bijbel beschreef hem als de ‘boom van het leven’. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheid herstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Later werd het actieve bestand- deel in olijfbladeren geïsoleerd. Het was een fenol-verbinding, oleuropeïne.

Zakelijk Manuia:

Zakelijk Manuia: Hoeveel mensen kent u die : op zoek zijn naar een 2e inkomen op zoek zijn naar een uitdaging hun toekomst zelf willen bepalen   Geen investering  Geen voorraad  Eenvoudig en simpel concept   Mond-op-mond reclame : Team Manuia   maakt feitelijk gebruik van mond-op-mond reclame. Als u naar een film bent geweest die u geweldig vond, dan praat u er over. Als u geweldig gegeten heeft in een nieuw restaurant, dan praat u er over. U doet aanbevelingen aan anderen, maar helaas =  u krijgt daarvoor geen bonus. Hetzelfde doet u bij team Manuia.   U leert de producten kennen wordt enthousiast.Bijvoorbeeld u heeft veel last van migraine. U gebruikt de bioactieve juice en uw migraine verdwijnt.  U bent natuurlijk razend enthousiast praat er met anderen over. Zij gaan de producten ook proberen via U. U ontvangt een bonus voor uw mond-op-mond reclame. Geen verkopen maar sorteren : Als u een goede crime-film gezien heeft en praat er over, vonden sommigen dat maar niets. Anderen zijn w

De paddenstoel, een gezonde schimmel

Champignons, cantharellen en andere zwammen : In de herfst schieten buiten de paddenstoelen uit de grond. Veel soorten die je in het bos ziet staan, zijn helaas niet lekker, taai of zelfs giftig. In de winkel zijn hun eetbare soortgenoten gelukkig het hele jaar door verkrijgbaar. Er zitten veel voedingsstoffen en maar weinig calorieën in, dus de champignon en zijn familieleden zijn een gezond ingrediënt.  Paddenstoelen vind je op de groenteafdeling, maar eigenlijk zijn het geen groenten. Het zijn de vruchtlichamen van schimmels of zwammen. Vroeger werden ze geassocieerd met hekserij. Daar ontlenen ze ook hun naam aan: heksen en tovenaars hadden padden als huisdier en die zouden op een paddenstoel zitten. Ook benamingen als duivelsei, heksenkring en elfenbankje herinneren nog aan dit bijgeloof. De hoedjes en stelen die boven de aarde uitsteken zijn maar een klein gedeelte van de gehele schimmel. De schimmels bevinden zich namelijk grotendeels onder de grond, in de vorm van