Doorgaan naar hoofdcontent

Je moet er in geloven


Je moet er in geloven :
Regelmatig krijg je te horen dat je er in moet geloven. Als je verteld over het nut van onze juice. Dan denk ik al snel, och laat maar.

Ik wil niet gaan proberen om mensen te gaan overtuigen. Want dat werkt toch niet. Ze zijn vaak heel stellig in hun standpunt. Heel stellig in de overtuiging dat de hun dokter het allemaal zo goed weet. Als je dan doorvraag dolf het allemaal zo goed werkt, is het antwoord dan vaak nee.

Neuroloog:
Als er over “hun dokter” wordt gesproken, dan verschijnt er vaak iets magisch. Een soort engel- achtige waardering. Mijn moeder liep lang geleden jaarlijkse naar een neuroloog. Dit vanwege haar zware epilepsieaanvallen. Ze was in staat m een brandende sigaret tussen haar vingers vast te houden tijdens zo’n aanval. De sigaret brandde gewoon door en je moest met vereende krachten de sigaret verwijderen anders hand ze weer brandwonden.

Ze was helemaal verrukt als ze weer bij haar neuroloog was geweest. Kreeg weer een vracht aan medicijnen voorgeschreven, die – naar onze beleving – niets uithaalden. Maar mijn moeder geloofde stellig in haar neuroloog.

Zo’n tien jaar geleden werd de neurolog ontmaskerd. Had allerlei medicijnen voorgeschreven aan patiënten  die ze helemaal niet nodig hadden. Hij vervalste zelfs onderzoeksrapporten, waardoor hij extra vergoedingen van de fabrikanten kreeg.

Gelukkig was mijn moeder al lang overleden. Zo hoefde zij het verval van haar neuroloog niet mee te maken. Want ze zou  toch stellig in hem blijven geloven.


Henk:
Is jaren geleden van zijn paard gevallen en heeft daarbij zijn enkel ernstig verbrijzeld. Na vele operaties kwam het redelijk weer goed. Maar de sterke pijnen bleven. Totdat hij ruim 10 jaar geleden onze juice leerde kennen. Tot op de dag van vandaag zweert hij bij een dagelijkse slok juice, waardoor hij pijnvrij de dag doorkomt.  Ja, ja, ik hoor u al denken, hij gelooft er in.

Paarden;
Henk is eigenaar van een sportstal met heel veel sportpaarden. Door dagelijkse dressuur brengt hij de paarden p een hoger niveau, totdat ze geschikt zijn voor de verkoop.  Het is aandoenlijk hoeveel Henk van paarden weet. Het ene paard is een langzame eter. Die moet zijn hooi niet in de bak in de stal, want hij eet langzaam. Dan versmeert  het paard het hooi en eet veel te weinig. Door het hooi buiten de stal in een kruiwagen te legen, eet het aard voortdurend. Daardoor is het aard in uitstekende vorm.

Zo heeft ij ook paarden die extra krachtvoer nodig hebben. Of helemaal niet tegen krachtvoer kunnen. Paarden zijn bijna net mensen.


Koliek:
Kolieken is een slag in de darmen, wat nog al eens voorkomt  bij paarden. Henk spuit 100 cc juice in de mond van het paard en daarna de tredmolen in. Het perfect tegen kolieken. Er een dierenarts is veel duurder.

Of het paard er in gelooft ? Henk in ieder geval wel. Hij zweert er bij.

En wat denk je zelf, geloof  je er wel of niet in. Of maakt het je gewoon niets uit en wil je meer weten. Kijk via onderstaande button ;
  hier


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

De kracht van olijfblad:

Olijven: Iedereen kent olijven, en weet dat ze erg gezond zijn. Zo wordt er tegenwoordig ontzettend veel olijfolie geconsumeerd vanwege de cholesterol verlagende eigenschappen. Minder bekend is dat olijfboombladeren heel erg goed voor de gezondheid zijn.  Olijfboombladeren hebben namelijk verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen. De olijfboom: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien. De bijbel beschreef hem als de 'boom van het leven'. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheidsherstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Olijfblad: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien De Bijbel beschreef hem als de ‘boom van het leven’. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheid herstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Later werd het actieve bestand- deel in olijfbladeren geïsoleerd. Het was een fenol-verbinding, oleuropeïne.

Zakelijk Manuia:

Zakelijk Manuia: Hoeveel mensen kent u die : op zoek zijn naar een 2e inkomen op zoek zijn naar een uitdaging hun toekomst zelf willen bepalen   Geen investering  Geen voorraad  Eenvoudig en simpel concept   Mond-op-mond reclame : Team Manuia   maakt feitelijk gebruik van mond-op-mond reclame. Als u naar een film bent geweest die u geweldig vond, dan praat u er over. Als u geweldig gegeten heeft in een nieuw restaurant, dan praat u er over. U doet aanbevelingen aan anderen, maar helaas =  u krijgt daarvoor geen bonus. Hetzelfde doet u bij team Manuia.   U leert de producten kennen wordt enthousiast.Bijvoorbeeld u heeft veel last van migraine. U gebruikt de bioactieve juice en uw migraine verdwijnt.  U bent natuurlijk razend enthousiast praat er met anderen over. Zij gaan de producten ook proberen via U. U ontvangt een bonus voor uw mond-op-mond reclame. Geen verkopen maar sorteren : Als u een goede crime-film gezien heeft en praat er over, vonden sommigen dat maar niets. Anderen zijn w

De paddenstoel, een gezonde schimmel

Champignons, cantharellen en andere zwammen : In de herfst schieten buiten de paddenstoelen uit de grond. Veel soorten die je in het bos ziet staan, zijn helaas niet lekker, taai of zelfs giftig. In de winkel zijn hun eetbare soortgenoten gelukkig het hele jaar door verkrijgbaar. Er zitten veel voedingsstoffen en maar weinig calorieën in, dus de champignon en zijn familieleden zijn een gezond ingrediënt.  Paddenstoelen vind je op de groenteafdeling, maar eigenlijk zijn het geen groenten. Het zijn de vruchtlichamen van schimmels of zwammen. Vroeger werden ze geassocieerd met hekserij. Daar ontlenen ze ook hun naam aan: heksen en tovenaars hadden padden als huisdier en die zouden op een paddenstoel zitten. Ook benamingen als duivelsei, heksenkring en elfenbankje herinneren nog aan dit bijgeloof. De hoedjes en stelen die boven de aarde uitsteken zijn maar een klein gedeelte van de gehele schimmel. De schimmels bevinden zich namelijk grotendeels onder de grond, in de vorm van