Noni
juice
In 2003 was Morinda Inc, het eerste bedrijf dat de vergunning
ontving om een "nonisap" op de markt te brengen als nieuw
voedselingrediënt – onder de naam Tahitian Noni.
Drink
slechts 60 ml per dag en u kunt van de
volgende voordelen genieten
• ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam.
• bevat antioxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije
radicalen.
• ondersteunt lichamelijke prestaties indien regelmatig
gedurende langere tijd
gebruikt.
• helpt om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade.
• draagt bij aan het onderhoud van normale botten.
• draagt bij aan energieopbrengst door een normale
spijsvertering.
Het kan
ook het verschil maken in je leven!
Wetenschap
Achter Noni
Sinds het
begin van de geschiedenis van de mens er is altijd een bijzondere relatie
tussen mensen en voeding. Meer dan ooit is het van essentieel belang vandaag de
dag om te kiezen voor voedsel dat
verbindingen bevat die ondersteuning bieden aan ons lichaam, zodat we ons
lichamelijk welzijn kunnen behouden, zelfs wanneer we worden geconfronteerd met
de vele uitdagingen van het dagelijkse leven. Een sporenelement, mangaan
genaamd, is een van deze essentiële bestanddelen.
Wat kan
het voor u doen:
1. helpt om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade.
2. draagt bij aan het onderhoud van normale botten
3. draagt bij aan energie- opbrengst door een normale
spijsvertering.
TAHITIAN
NONI™ Original is een ideale bron van mangaan. Om uw lichaam van de juiste
hoeveelheid van deze echt opmerkelijke stof te voorzien, raden we u aan 60 ml
per dag te drinken en het verschil voor jezelf te voelen.
Iridoïden
zijn de sleutel
Wij zijn
de marktleider in de ontwikkeling en de productie van noni-gebaseerde
producten en het enige bedrijf in de wereld dat een fulltime laboratorium bezit
om Morinda citrifolia te bestuderen. In samenwerking met diverse externe
wetenschappers en universiteiten geloven wij dat iridoïden een van de meest
unieke en essentiële stoffen in de Noni vrucht vormen.
Ons onderzoek beoordeelde iridoïden als een belangrijke
component die gevormd wordt door de Noni vrucht. De aanwezigheid van deze stof
is, evenals het niveau en de concentratie een belangrijke indicator voor de
kwaliteit van een noni product.
Iridoïden
in een oogopslag:
• Worden zelden in gewone vruchten aangetroffen
• Verschillen van flavonoiden, die in alle vruchten worden
aangetroffen
• Zijn belangrijke fytochemicaliën in de noni-vrucht
• Zijn zeer stabiel en bestand tegen afbraak tijdens
verwerking en opslag
• Zijn merkers voor de kwaliteit van Tahitian Noni dranken
Reacties
Een reactie posten