Doorgaan naar hoofdcontent

90 dagen garantie !


90 dagen garantie:

Je hebt garantie tot de drempel; een gezegde dat vaak gebruikt word bij 2e hands spullen die je koopt. De verkoper weet natuurlijk niet exact in welke staat het goed is of zal mankementen verzwijgen. De  prijs zal dan hopelijk  overeenkomstig zijn.

Vorige week begaf onze stoomgenerator het. In de map de bon opgezocht en op 3 dagen na was de garantie verstreken. Kon dus net nog. Moet toegeven, de Blokker-winkel was heel coulant. Nieuw apparaat gekocht minus de prijs van de kapotte. Heel netjes.


Onze juice bij Minderpijn.info heeft een garantie van 90 dagen.Waarom 90 dagen ?
Onze juice werkt op celniveau. Ons menselijk lichaam vernieuwd zich op celniveau elke 90 dagen. Dan  krijgen we geheel nieuwe cellen. Daarom is het geheel begrijpelijk dat onze juice de kans moet krijgen om door te dringen op celniveau.

Geen mens is gelijk. Gelukkig maar, anders was het een saaie boel.  Ieder mens reageert anders. Daarom is het raadzaam dat onze juice de kans krijgt om haar werk te doen en opgenomen  wordt door je lichaam.

Wil je gebruikmaken van het garantielabel dan gelden de volgende regels:
. meld je aan als klant door middel van het inschrijfformulier

. kies het product en de hoeveelheid. Bedenk wel dat als je 1 liter per maand gebruikt,      het mogelijk veel langer duurt  voor dat je resultaat bemerkt;

. kies voor de CAS = automatische maandelijkse toezending;

. ben je na 3 maanden niet tevreden over het resultaat, dan krijg je van de producent              je geld terug,  minus verzendkosten. Vraag naar de voorwaarden.

De hoeveelheid die je vergoed wordt is maximaal 4 liter per maand.

Wil je resultaat :

Neem maandelijks 4 flessen en gebruik dit.  Bewaar de legen flessen i.v.m.de garantie. Je hebt dan de beste kans voor een snel resultaat.
En je loopt geen risico, want bevalt het na 3 maanden niet, dan krijg je je geld terug.
Heb je nog vragen, bel of mail ons.

Team Minderpijn

0637332901 / helpdesk@minderpijn.info



Reacties

Populaire posts van deze blog

De kracht van olijfblad:

Olijven: Iedereen kent olijven, en weet dat ze erg gezond zijn. Zo wordt er tegenwoordig ontzettend veel olijfolie geconsumeerd vanwege de cholesterol verlagende eigenschappen. Minder bekend is dat olijfboombladeren heel erg goed voor de gezondheid zijn.  Olijfboombladeren hebben namelijk verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen. De olijfboom: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien. De bijbel beschreef hem als de 'boom van het leven'. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheidsherstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Olijfblad: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien De Bijbel beschreef hem als de ‘boom van het leven’. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheid herstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Later werd het actieve bestand- deel in olijfbladeren geïsoleerd. Het was een fenol-verbinding, oleuropeïne.

Zakelijk Manuia:

Zakelijk Manuia: Hoeveel mensen kent u die : op zoek zijn naar een 2e inkomen op zoek zijn naar een uitdaging hun toekomst zelf willen bepalen   Geen investering  Geen voorraad  Eenvoudig en simpel concept   Mond-op-mond reclame : Team Manuia   maakt feitelijk gebruik van mond-op-mond reclame. Als u naar een film bent geweest die u geweldig vond, dan praat u er over. Als u geweldig gegeten heeft in een nieuw restaurant, dan praat u er over. U doet aanbevelingen aan anderen, maar helaas =  u krijgt daarvoor geen bonus. Hetzelfde doet u bij team Manuia.   U leert de producten kennen wordt enthousiast.Bijvoorbeeld u heeft veel last van migraine. U gebruikt de bioactieve juice en uw migraine verdwijnt.  U bent natuurlijk razend enthousiast praat er met anderen over. Zij gaan de producten ook proberen via U. U ontvangt een bonus voor uw mond-op-mond reclame. Geen verkopen maar sorteren : Als u een goede crime-film gezien heeft en praat er over, vonden sommigen dat maar niets. Anderen zijn w

De paddenstoel, een gezonde schimmel

Champignons, cantharellen en andere zwammen : In de herfst schieten buiten de paddenstoelen uit de grond. Veel soorten die je in het bos ziet staan, zijn helaas niet lekker, taai of zelfs giftig. In de winkel zijn hun eetbare soortgenoten gelukkig het hele jaar door verkrijgbaar. Er zitten veel voedingsstoffen en maar weinig calorieën in, dus de champignon en zijn familieleden zijn een gezond ingrediënt.  Paddenstoelen vind je op de groenteafdeling, maar eigenlijk zijn het geen groenten. Het zijn de vruchtlichamen van schimmels of zwammen. Vroeger werden ze geassocieerd met hekserij. Daar ontlenen ze ook hun naam aan: heksen en tovenaars hadden padden als huisdier en die zouden op een paddenstoel zitten. Ook benamingen als duivelsei, heksenkring en elfenbankje herinneren nog aan dit bijgeloof. De hoedjes en stelen die boven de aarde uitsteken zijn maar een klein gedeelte van de gehele schimmel. De schimmels bevinden zich namelijk grotendeels onder de grond, in de vorm van