Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is uw echte leeftijd !


De AGE's in je lichaam bepalen hoe oud je werkelijk bent. Je kunt qua leeftijd 55 jaar,doch bij scan van je lichaam geeft dit aan, dat je misschien wel 99 jaar oud bent.

Wat zijn AGEs?
AGE's, of Advanced Glycosylerings Eindproducten-producten, zijn schadelijke stoffen in het lichaam die wetenschappers en onderzoekers hebben gekoppeld aan veroudering.

AGE's komen uit het voedsel dat we eten. Ze worden ook gevormd in ons lichaam  waarbij  overtollige suiker en eiwitten zich combineren. Ons lichaam heeft suikers en eiwitten om voor de normale lichaamsfuncties als brandstof te dienen. Maar als er teveel suiker in het bloed  zit, gaat het teveel zich hechten aan eiwitmoleculen. Ze beginnen  AGE’s  zich op te stapelen.

Onze lichamen hebben een natuurlijke afweer om AGEs  te spoelen uit ons systeem voordat deze schade kunnen veroorzaken. Maar na verloop van tijd vermeerderen  AGE's  sneller dan ons lichaam kan  verwerken. Uiteindelijk groeien AGEs  tot ongezonde niveaus en beginnen  gezond weefsel, met inbegrip van onze organen en spieren  aan te vallen.

Diit klinkt ernstig het is ook zo. Dit AGE accumulatie is onderdeel van wat de oorzaak is van het ouder worden van het lichaam . Niet alleen dat, maar de hoge niveaus van AGE's zijn gekoppeld aan vrijwel elke serieuze leeftijd gerelateerde gezondheid-klachten  waar  we vandaag de dag voor staan.

Ken uw getal!
Kent u uw cholesterol  getal? Hoe zit het met uw bloeddruk getal?
Het weten onze nummers is een fundamentele verantwoordelijkheid van elke persoon.

• We moeten weten dat het cholesterol-getal  een kenmerk is voor de hoeveelheid cholesterol in ons bloed, wat kan leiden tot hart-en vaatziekten.

• We moeten  weten dat Body Mass Index of BMI  een kenmerk is  voor overgewicht   en obesitas. Dat zijn risicofactoren voor diabetes en hart-en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

• We moeten weten dat onze bloeddruk is een kenmerk is voor het hart en de bloedsomloop die ons waarschuwen voor ons risico  op hartaanvallen.

• En we moeten weten dat AGEs  een kenmerk zijn voor de veroudering van ons lichaam , organen, weefsels en systemen van het lichaam en zijn gekoppeld aan bijna elke leeftijd gerelateerde gezondheid-klacht waar we vandaag de dag voor staan.

Het meten van uw Getallen :
Uw belangrijkste  gezondheid getallen worden gemeten op verschillende manieren.

• Cholesterol wordt gemeten door middel van een bloedtest.

• BMI wordt gemeten met een schaal of een eenvoudige formule.

• De bloeddruk wordt gemeten met een bloeddruk manchet.

• AGEs worden gemeten door de TrūAge Scanner.

                                      
TrūAge Scanner
TrūAge scanner is een gecertificeerd onderzoek apparaat dat is bewezen in meerdere studies om AGE zo nauwkeurig mogelijk te meten als een huid biopsie. Het is een snelle, uitwendige  methode  die zal u vertellen wat uw AGE getal is  in minder dan 20 seconden.

Of uw AGE  getal hoger of lager is dan gemiddeld, moet het doel zijn om dit te verbeteren.

               Nu je dit weet . Wat ga je doen?

kijk op www.manuia.org

Reacties

Populaire posts van deze blog

De kracht van olijfblad:

Olijven: Iedereen kent olijven, en weet dat ze erg gezond zijn. Zo wordt er tegenwoordig ontzettend veel olijfolie geconsumeerd vanwege de cholesterol verlagende eigenschappen. Minder bekend is dat olijfboombladeren heel erg goed voor de gezondheid zijn.  Olijfboombladeren hebben namelijk verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen. De olijfboom: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien. De bijbel beschreef hem als de 'boom van het leven'. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheidsherstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Olijfblad: Duizenden jaren geleden al genoot de olijfboom traditioneel hoog aanzien De Bijbel beschreef hem als de ‘boom van het leven’. En tegenwoordig wordt de olijfboom herontdekt als een gezondheid herstellende, antivirale en antibacteriële zegening voor de mens. Later werd het actieve bestand- deel in olijfbladeren geïsoleerd. Het was een fenol-verbinding, oleuropeïne.

Zakelijk Manuia:

Zakelijk Manuia: Hoeveel mensen kent u die : op zoek zijn naar een 2e inkomen op zoek zijn naar een uitdaging hun toekomst zelf willen bepalen   Geen investering  Geen voorraad  Eenvoudig en simpel concept   Mond-op-mond reclame : Team Manuia   maakt feitelijk gebruik van mond-op-mond reclame. Als u naar een film bent geweest die u geweldig vond, dan praat u er over. Als u geweldig gegeten heeft in een nieuw restaurant, dan praat u er over. U doet aanbevelingen aan anderen, maar helaas =  u krijgt daarvoor geen bonus. Hetzelfde doet u bij team Manuia.   U leert de producten kennen wordt enthousiast.Bijvoorbeeld u heeft veel last van migraine. U gebruikt de bioactieve juice en uw migraine verdwijnt.  U bent natuurlijk razend enthousiast praat er met anderen over. Zij gaan de producten ook proberen via U. U ontvangt een bonus voor uw mond-op-mond reclame. Geen verkopen maar sorteren : Als u een goede crime-film gezien heeft en praat er over, vonden sommigen dat maar niets. Anderen zijn w

De paddenstoel, een gezonde schimmel

Champignons, cantharellen en andere zwammen : In de herfst schieten buiten de paddenstoelen uit de grond. Veel soorten die je in het bos ziet staan, zijn helaas niet lekker, taai of zelfs giftig. In de winkel zijn hun eetbare soortgenoten gelukkig het hele jaar door verkrijgbaar. Er zitten veel voedingsstoffen en maar weinig calorieën in, dus de champignon en zijn familieleden zijn een gezond ingrediënt.  Paddenstoelen vind je op de groenteafdeling, maar eigenlijk zijn het geen groenten. Het zijn de vruchtlichamen van schimmels of zwammen. Vroeger werden ze geassocieerd met hekserij. Daar ontlenen ze ook hun naam aan: heksen en tovenaars hadden padden als huisdier en die zouden op een paddenstoel zitten. Ook benamingen als duivelsei, heksenkring en elfenbankje herinneren nog aan dit bijgeloof. De hoedjes en stelen die boven de aarde uitsteken zijn maar een klein gedeelte van de gehele schimmel. De schimmels bevinden zich namelijk grotendeels onder de grond, in de vorm van